pondělí 8. února 2016

Vybrala jsem si novou látku ! * dav nevěřícně kroutí hlavou *

Tak ,dnes je pondělí ,venku je moc pěkně ,leje jako z konve a s okny mi tu mlátí vítr. Mám tohle počasí ráda ,vzduch je tak hezky nasycený a ty těžká černá oblaka ,cítím se s nimi tak hezky v bezpečí . Tenhle příspěvek píši trošku z donucení . Mám tu menší "spor" s jedním chlapcem ,táhne se to a bude se to táhnout dále ,oba jsme stejně neoblomní.

Pokračování mé dream kawaii skirt ^-^

Nicméně jak už vám nadpis poradil ,vybrala jsem si novou látku ^^ Yaay ,je třeba jásat ,trvalo mi to vskutku dlouho. Chudák máti. Vyhrála u mne hned z několika důvodů ,prvním z nich může být to ,že jsou na ní poníci ,králíčci, břízy a světlušky :o Tři věci ,které zbožňuji ! :3 Navíc je to ten typ růžové ,kterou jsem chtěla ,protože mám pár svršků podobné barvy. Celkově je moc roztomilá ,možná je až moc dětská a napevno upevněná ve sweet stylu ,ale líbí se mi a to je hlavní. Fotky lehce zkreslují ,ve skutečnosti je ještě více sladká ,až z toho mám cukrovku xD Dále jsem k ní přikupovala různé drobnosti ... krajku stužky ,všichni to určitě znáte *-*
Ta bříza :'3
 Dobrá ,možná by někoho zajímalo na kolik moje sukně vyjde ,možná ne ,nu což ,tu to je ..
Látka ( 2 x 1,1m) ... 320 Kč
Krajka ( 3m ) ... 50 Kč
Stuhy ( celkem 3m)  bílá 1,5 m ... 7 Kč
                            růžová  1,5 m .. 7 Kč
Zip ... 8 Kč tuším ..
knoflíky .. to netuším ,dostala jsem je

Celková cena cca 400 Kč ? Navíc je pod ní spodní sukně ,bude mít rozparek ^^
A poník :o úplně Ferda .. ale já nejsem kluk ._.
Ehm .. k tomu bych se raději nevyjadřovala xD



A všechny ty blbůstky okolo ,jsou také potřeba ^-^

 Víkend 

V sobotu jsem byla u koníků ,jeli jsme na neočekávaný výlet na Medník *-* Už dlouho jsem tam chtěla. Vysápali jsme se nahoru a potkali tam nějakého prý známeho herce z ulice ( ale já ho neznám ,na televizi nekoukám xD ) . Z koníků to kapalo ,byli hrozně zpocení a já trubka se otočila .. Ferda na zemi v tom zetleném listí ,herec i s rodinou oči pomalu na zemi ,určitě si mysleli ,že umírá a má infarkt ,vůbec bych se nedivila O.o Moc rád se válí ,nejraději ještě když na něm sedím ,to si to užije nejvíce :d Ale byl to super den ,krokové vyjížďky jsou stejně nejlepší ^^ 
S kamarádkou ( Ziky ) jsme řešily otázku dvou světů.Žijeme vlastně dva úplně odlišné životy u koní a ve městě. Je to pravda i jinak se chováme ,u koní jsme tolerantnější a takové ... mno .. rozumnější ? Ke koním nepatří lidé ,kteří nepřemýšlí ,bohužel jich tu je mnoho..
Hej , Harry .. Divočák !!
 



Na fotky mezi ušima Ferdíka si bohužel budete muset zvyknout ,obvykle jezdívám na vyjížďky sama a fotím ráda. Cizímu aby mě vyfotil do ruky mobil nedám .  Fotky bohužel kvalita mobilu ,foťák s sebou vozím zřídka ,navíc špatně ostří ..


 

 

 

Moje holčičky

Tak dnes je to rok co mám svoji milovanou Violett ^^ Ale je to spíše smutné ,protože si uvědomuji ,že čas strávený společně se pomalu krátí. Mám o ni strach ,dělá podivné věci ,které se mi vůbec nelíbí :( 
Bohužel nesu i druhou špatnou zprávu ,Tulli možná není březí. Vskutku nevím ,ale první termín porodu má tuším v neděli a vůbec nenabírá ,pořád se tak nějak drží na stejném místě. Ani se nechová jinak ,což pro mne znamená dalších 160 km na krytí ,které opět nemusí vyjít .. oh ,yell ..

Lolita

Nu ,jak už jsem psala na začátku ,nemám nejlepší období. Ten člověk ,kterého nyní řeším mi otevřel celý svět lolitění, anime ,mangu a vlastně celé japonsko mi ukázal z jiného úhlu. Nemám na lolitu moc náladu ,vždy si na něj vzpomenu ,ani na anime se nemohu koukat.. ( a to ho fakt chci dokoukat *-* ) . V neděli jsem jela shánět dar pro mého otčíma , jela jsem na Černý Most ( a to to tam mám docela daleko xD ). Jeden z důvodů ,proč tam jezdím jsou...? vesničané ?... sjíždějí se tam každý víkend a jejich pohledy na lolitu jsou tak originální ,navíc jsou jako pavouci ,tak jako všichni ostatní lidé ,baví mne je pozorovati a hrát s jejich strachem .. Pro pobavení vám sem hážu fotku svého " Šohaj lolita " outfitu ( aneb když vršek hodíte do chudého lorda ,spodek do lolity s botami nebotami a korunujete to vaším oblíbeným kloboukem .. ) . Nevím proč ,ale poslední dobou mi mé sukně padají více a více ,musím zjistiti ,čím to může či nemusí být .
Zatím sbohem a přeji klidnou noc ! ^^
Jiskřička 
Ejj ,tak kde jsou ty srnky ??


4 komentáře:

  1. Malá rada - nekombinuj bílou (halenka, punčochy) s krémovou barvou (lem sukně) a nedávej si tu vestu přes sukni - prodlužuje ti to trup.
    A pokud by bylo možné nějaké zarovnání a úprava textu.. určitě by se to četlo lépe. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá ,určitě na to budu myslet ^^ Ten lem není krémový ,jen je to špatný odstín bílé ,který se pohybuje na druhé straně barevného spektra ( halenka a punčochy jsou na té chladné ,bílá přechází do modré ,kdežto lem je na té teplejší straně a přechází do béžové ), upřímně ,také mi to vadí ,je horší to nějak kombinovat . Nad textem určitě popřemýšlím a upravím ho. Moc děkuji za komentář ,je hezké vědět ,že můj blog někdo čte o.o
      Jiskra

      Vymazat
    2. Pokud budeš chtít, ráda ti poradím jak a co kombinovat, objednávky ze zahraničí atd., stačí se ozvat. :)

      Vymazat